MEIDÄN

       TARINAMME

LaituriNET syntyi intohimosta ja asiakkaidemme tarpeista! 

Olemme jo vuosia valmistaneet erillaisia terassi-kokonaisuuksia asiakkaillemme. Yhtiömme nimi on Malura Rakennuspalvelut Oy, jonka tuotemerkkejä ovat TerassiNET ja nyt tämän kaupan myötä myös LaituriNET. 

Idea Laitureiden valmistamiseen syntyi intohimosta kehittää tuote, jonka valmistuksessa voitaisiin käyttää työmailtamme ylimääräiseksi jäävä materiaali hyödyksi sen sijaan, että materiaali kärrätään turhaan kaatopaikalle.

Monesti ainakin osa terassityömaan "hukasta" voidaan hyödyntää Laiturirakentamisessa. Tällä pyrimme vähentämään kohteistamme tulevaa ylimääräistä jätettä ja samalla säästämään arvokasta luontoamme. Lisäksi pystymme tarkoin valikoida Laitureissa käytettävät laudat, sillä laudoissa on paljon laatueroja, ja vain parhaat kelpaavat meidän terasseihin ja laitureihin.

Laitureiden valmistamisen aloittamiseen osasyynä oli myös tietenkin asiakkaidemme kiinnostus ja kysyntä. Olemme rakentaneet monet terassit rantojen läheisyyteen ja mökeille. Ja meiltä jatkuvasti kysellään terassien lisäksi myös Laitureiden rakentamista. Tästä syntyi ajatus, että jos pystymme laitureita rakentamalla vähentämään ylimääräistä jätettä ja tuottamaan jotain hyödyllistä ja pitkäikäistä, niin onhan tämä vain tehtävä!

Laitureiden rakentaminen on lopulta melko yksinkertaista, kun on hyvät suunnitelmat, oikeanlainen materiaali ja oikeat työkalut. Kaikilla ei kuitenkaan ole edellytyksiä, aikaa tai osaamista tähän, mutta tarve silti Laiturille. Tästä ideasta innnostuneena, halusimme kehittää kaupan, josta laiturin hankkiminen olisi mahdollisimman helppoa. Laituripakettimme ovat suunniteltu niin, että kokoamiseen tarvitset vain ruuvivääntimen, mittanauhan ja hyvää mieltä! Kaikki muu tulee paketissa mukana! Mukava aurinkoinen keli ja muutaman asennuskaverin voimin, isompikin laituri on koottu muutamassa tunnissa!

Toivottavasti viihdyt sivuilla ja löydät täältä kaiken tarvitsemasi laituriprojektillesi. Jos jotain ei löytynyt, niin ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, niin pyritään löytämään tarvitsemasi.