Laiturin tilaaminen verkkokaupastamme

Se on hyvin helppoa! Pärjäisit varmasti ilman tätä opastakin, mutta tämän luettuasi, onnistut projektissasi varmasti! 

 

Pystyt tilaamaan verkkokaupastamme valmiiksi suunniteltuja Laituripaketteja tai voit kasata oman Laiturikokonaisuutesi kaupan Moduuli-laitureista. Tuotteemme ovat suunniteltu yhteensopiviksi keskenään, joten sovittamisen osaltakaan ei tarvitse murehtia. 

Jos et löydä verkkokaupastamme haluamaasi, niin valmistamme ja toimitamme Laitureita myös sinun mittojesi ja suunnitelmiesi mukaan! Ota tässä tapauksessa suoraan meihin yhteyttä tai jätä tarjouspyyntösi verkkosivujemme kautta.

Kaupassamme on myös tarjolla muut Laiturin lisävarusteet, kiinnikkeet ja komponentit. 

Verkkokaupan toimintaperiaate

Verkkokaupan toimintaperiaate on hyvin helppo! Valitset kaupasta haluamasi tuotteet haluamillasi valinnoilla ostoskoriin, kun kaikki tarpeellinen on korissa, niin pääset siirtymään kassalle kaupan "siirry kassalle" napin avulla. 

Kassalla tilaukselle täytetään tilaustiedot ja siirrytään toimituksen valintaan. Tässä kohtaa kassa laskee sinun kokonaisuuden mukaisen rahdin postinumeron perusteella. Kun rahdin tiedon ovat syötetty oikein, niin pääset jatkamaan maksutavan valintaan ja tilauksen viimeistelyyn. Kun tilaus on tehty, niin saat tilauksesta tilausvahvistuksen sähköpostiisi. 

Tilauksen edetessä pidämme sinut kokoajan ajantasalla! Saat sähköpostitse jokaisesta tilauksen jälkeisestä vaiheesta sähköposti-ilmoituksen (Tilausvahvistus -> Tilauksen käsittely -> Tilauksen toimitus -> Tilaus toimitettu)

Valmislaituripaketit

Valmislaituripaketit ovat valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia, jotka sisältävät kulkusillan, laiturinpäädyn sekä kaikki tarvittavat kiinnikkeet ja varusteet laiturin kasaamiseksi. Tuotesivulla pysty tekemään valintoja laituriasi varten mm. kansilaudan materiaali ja kulkusillan pituuden voit valita itse (näet hinta muutokset samantien eri valinnoilla)

Moduuli-Laiturit

Moduuli-Laiturit koostuvat nimensä mukaisesti eri moduuleista. Pystyt rakentamaan oman laiturikokonaisuutesi, liittämällä useita Laituri moduuleita yhteen.

 

Esimerkiksi jos ranta on matala ja laiturin pääty pitää saada mahdollisimman pitkälle, niin voit rakentaa kokonaisuutesi kahdesta peräkkäisestä kulkusillasta jonka päätyyn asennetaan laiturin pääty. Tai jos laiturin päätyosasta halutaan iso, niin voit asentaa esimerkiksi kaksi pääty osaa peräkkäin.

 

Tietyissä moduuli-laitureissa pystyt valitsemaan ponttoonien määrän sekä kiinnikkeet laitureiden yhdistämistä varten. Laiturin kiinnikkeisiin vaikuttaa seuraavan moduulin kiinnitystapa, alla hieman kuvailtu kiinnike vaihtoehtoja:

1) Kulmaliitossarja on L - Mallinen ja se on tarkoitettu eri levyisien laitureiden yhteen kiinnittämiseen. Esimerkiksi jos kulkusilta on 1200mm leveä ja laiturin pääty 2400mm leveä, niin näiden väliin tarvitset L-mallisen kulmaliitossarjan. 

2) Jatkoliitossarja on taas tarkoitettu samanlevyisten laitureiden yhteen kiinnitämiseksi. Esimerkiksi jos kiinnitätä kaksi 1200mm leveää kulkusiltaa peräkkäin, tai kaksi 2400mm leveää laiturin päätyä peräkkäin, niin silloin tarvitset suoraa liitossarjaa. 

Asiakaspalvelu

Älä epäröi kysyä meiltä apua. Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa valintoihin liittyvissä asioissa! Pääsääntöisesti tavoitat meidän parhaiten puhelimitse arkisin klo 9-18.00 välissä. Tai sähköpostitse ympäri viikon.